Start Jouw reis naar Vrijheid

Door ongelooflijk veel druk op mij door mijn werk was ik in een zware burn-out terecht gekomen. Na een half jaar wist ik niet meer wat ik moest doen. Een vriend van mij wees me op MRM en zo ben ik bij Frank terecht gekomen. In één sessie heeft hij mij geleerd hoe ik door mijn burn-out heen kon komen...

-Linda Bovenkamp-

Wie is Frank en wat is MRM?

Dertig jaar geleden heb ik een zwaar auto-ongeluk gehad. Ik had

heftige pijnklachten die met de reguliere zorg niet konden worden verholpen. Ik heb verschillende therapieën gevolgd maar zonder resultaat. Had me al neergelegd bij een leven met medicatie en pijn.

Toen ik in 2016 hoorde van hypnotherapie besloot ik aan een sessie mee te doen. Zelf ben ik nogal nuchter van geest en was benieuwd of het bij mij zou werken. Tot mijn verbazing en verrassing kwam ik zonder pijn de sessie uit, sterker nog, de pijn bleef weg. Dat intrigeerde me zo dat ik de verschillende opleidingen  tot Hypnotherapie en Psychosomatiek ben gaan volgen en met succes heb afgesloten.

 

Inmiddels heb ik een behoorlijk expertise opgebouwd en een methode ontwikkeld (MRM)waardoor ik in staat ben om mensen sneller, op verschillende niveaus, te laten ontspannen waardoor veel klachten verminderen. 
 

Tuinfoto.jpg

Expertise

04

Hoogtevrees, vliegangst, enz.

07

Examenvrees, onzekerheid, enz.

01

Mind Relax Methode om diepere niveaus van ontspanning te bereiken

02

Werk en sport gerelateerd

05

Roken/Drinken/Drugs

08

Beter presteren

03

Als je uitgedokterd bent

06

Teamprestatie verbeteren

09

Volg een tweedaagse training