Over Frank en MRM

Er zijn wellicht momenten in je leven dat je iets wilt veranderen. Stoppen met roken/drinken/drugs, verhelpen van burn out klachten, verbeteren van sport- of werkprestaties, je een beter overzicht nodig hebt, of wilt loskomen uit een bepaalde angst of fobie. Misschien zie je het totaal niet meer zitten, of ben je helemaal vastgelopen. Dan is het belangrijk dat je bij iemand terecht kunt die met jou op zoek gaat naar een nuchtere oplossing die bij je past. In een discrete veilige setting.

Waarmee kun je bij mij terecht?
Er zijn vele mogelijkheden in deze therapie. Lichamelijke klachten, allerlei zorgen en problemen, en als dingen niet meer gaan. Neem bijvoorbeeld de druk van op topniveau presteren en het missen van een bepaalde swing...

"Voor mij is hypnotherapie mijn passie"

Wat kunnen we verbeteren?
Stoppen met roken/drank/drugs behoort tot de vele mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld ook aan het wegnemen van de druk om een bepaalde prestatie te leveren. Of, op sportgebied, het verbeteren/veranderen van een bepaalde slag, schop, swing of stoot.

Wat is eigenlijk MRM?
MRM staat voor Mind Relax Methode. Je kunt het vergelijken met dagdromen. Je bent aan het autorijden en zo in gedachten dat je een afslag mist maar als de auto's voor je remmen rem jij ook. En zo werkt MRM. Alles wat je niet wilt gebeurt ook niet. Je verkeert in een soort trance en je kan diverse dieptes/niveau's van ontspanning bereiken. Je komt daar doordat ik je met suggesties daarheen begeleidt. In deze toestand komen er vaak beelden uit het onbewuste waarmee je kunt werken aan de oplossing van het probleem waar je mee gekomen bent.

Hoe lang duurt het?
De duur van de therapie varieert van enkele sessies tot een intensief proces waarbij je langere tijd in therapie bent. Dit hangt af van het probleem waar je aan wilt werken, en hoe ingewikkeld het probleem is. Eén sessie duurt gemiddeld 1 à 1½ uur.

Heb je meer vragen, neem dan contact op met Frank Drost 06 86 20 14 06
Mailen mag natuurlijk ook naar internationaalhypnotherapeut@gmail.com.

Opleiding

Certificaat Basiscursus hypnose en hypnosetechnieken 16 DCU

Certificaat  Advanced hypnosetechnieken

16 DCU

Certificaat Therapie en Regressie

24 DCU

Diploma Internationaal Register Hypnotherapeut

Wij zijn er om je te helpen

© 2018 door Frank Drost

Gemaakt door: Breaking The Waves Communicatie Concepten