Expertise

Zelfvertrouwen

Je hebt een nieuwe baan. Je moet je hier nog waar maken. Voor veel mensen is dit een last op hun schouders. Ze zijn zeer bekwaam in hun vak maar durven dit niet naar buiten te brengen. Stel je voor dat ik tegenval? Presentatie houden, voor geen goud! "Ja, maar zoals die collega dat doet kan ik het nooit!"

Gebrek aan zelfvertrouwen

Gebrek aan zelfvertrouwen is niet aangeboren, het wordt vaak gevormd door diverse ervaringen in je leven. Het kan je aangepraat worden door personen waar je tegenop kijkt. Zij verzekeren je dat je van bepaalde zaken geen kennis hebt en beter je mond kunt houden. In de loop der jaren nestelen schadelijke gedachte- of gedragspatronen zich in je onderbewustzijn.

Hoe kan hypnotherapie jou helpen?

Met behulp van hypnotherapie kan ik naar de kern van je probleem op zoek gaan. De onderliggende oorzaak van jouw gebrek aan zelfvertrouwen haal ik naar boven. Samen met jou ga ik je helpen om de onderliggende oorzaak blijvend te verwerken. Je zult al snel meer zelfvertrouwen gaan ervaren.

 

In een intakegesprek leg ik je uit hoe het werkt. Mocht je hierna toch je bedenkingen hebben, ben je tot niets verplicht.

 

Heb je vragen of wil je nu een afspraak maken?